Sinirleri temizlenmiş ve zarı soyulmuş olan dana ciğerini kuşbaşı şeklinde doğrayın. Daha sonra kuyruk yağını ciğerlerden daha küçük olacak şekilde doğrayın. Uygun bir kâse içine bir adet kuru soğanı rendeleyin ve iki diş sarımsağı da rendeleyin ve iyice karıştırın. Kuşbaşı doğramış olduğunuz ciğerleri soğan ve sarımsak karışımı içine koyun ve iyice karıştırın.
Ciğerleri iki saat boyunca buzdolabında dinlendirin. Dinlenmiş olan ciğerleri buzdolabından çıkarın ve şişe iki tane ciğer bir tane kuyruk yağı olacak şekilde dizin. Tüm şişleri bu şekilde hazırladıktan sonra ya mangal ya da elektrikli ızgarayı yakın. Sizde o sıra da kırmızı soğanları piyaz şeklinde doğrayın buna ince ince doğramış olduğunuz maydanozları ilave edin. Üstüne biraz tuz ve limon suyunu da ilave ederek iyice karıştırın. Bu kırmızı soğan salatasını pişen ciğer şiş ile ikram edeceksiniz. Mangal veya elektrikli ızgara ısınınca ciğer şişleri sıralı olarak dizin. Şişler hızlı pişeceği için başından ayrılmayın. Şişleri kontrollü bir şekilde her tarafını pişirin. Pişen ciğer şişleri servis tabağına alarak yanında ortadan ikiye bölünmüş çeri domates ve hazırlamış olduğunuz soğan piyazı ile servis ediniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.