{ "title": "Dana Ciğer Kavurma", "image": "https://www.ciger.gen.tr/images/dana-ciger-kavurma.jpg", "date": "22.01.2024 01:20:50", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Dana ciğer kavurma, mutfağımızda önemli bir yeri olan yemeklerden biridir. Hem besleyici özelliğiyle hem de lezzetiyle sofraların baş köşesinde yer alır. Özellikle ciğer pişirirken birkaç püf noktasına dikkat edilirse, çok lezzetli piştiğini görebilirsiniz. Ciğer kavurma dana ciğeriyle yapılırsa, daha lezzetli oluyor. Kuzu ciğeri daha çok kızartma şeklinde tüketilirse iyi olur. Demir deposu olan ciğeri bir de verdiğimiz tarifle hazırlamanızı tavsiye ediyoruz. Bu tarifte en önemli konu, ciğerin hazırlanmasıdır. Sinirleri ve zarı iyice temizlenen dana ciğeri ile kavurmanızı yapmalısınız. Dilerseniz dana ciğer kavurma tarifimizi hazırlayalım, akşama konuklarımıza ikram edelim. Hepinize kolay gelsin.